service

Daihatsu Pech Hulp

Met een Daihatsu heb je kwaliteit en een betrouwbare auto waarmee je veel veilige kilometers rijplezier beleeft. Maar zelfs de meest betrouwbare auto kan wel eens stil komen te staan. Het is mogelijk dat je door een (hoogst zeldzaam) mechanisch defect of door een aanrijding even niet verder kunt rijden. Dan helpt Daihatsu je graag weer op weg!

Altijd, in heel Europa

Met behulp van de Dealer Pech Hulp word je zo snel mogelijk geholpen. 3 jaar lang, 7 dagen per week, 24 uur per dag in heel Europa, dus ook in jouw woonplaats. Dealer Pech Hulp wordt uitgevoerd door de monteurs- en bergingsnetwerk van Europe Assistance.

Voor grote en kleine pech

Dealer Pech Hulp belast je niet met uitsluitingen van de 'echte' pechgevallen, zoals bij veel andere hulpverleningsorganisaties vaak het geval is. Bij ons zijn alle kosten voor hulpverlening - ook bij lekke band, een lege accu of in de auto achtergelaten sleutels - gewoon gedekt.

Verlengen elk jaar

Wil je de zekerheid blijven houden dan is het mogelijk om Daihatsu Pech Hulp af te sluiten. Deze kun je steeds weer met 12 maanden verlengen (met een maximum van 15.000 kilometer, dekking geldt voor hetgeen het eerst wordt bereikt). Dit doe je na het laten uitvoeren van de jaarlijkse onderhoudsbeurt bij je Daihatsu Service Dealer, al dan niet in combinatie met de verplichte APK. Het aanmelden voor onze pechhulp kan alleen de officiële Daihatsu-dealer verzorgen.

Dekkingsgebied

Je hebt de keuze uit een tweetal dekkingen, te weten voor Nederland alleen of voor Europa totaal. De kosten voor Nederland dekking voor Daihatsu bedragen slechts € 22.50. Wil je deze uitbreiden met Europa dekking, betaal je totaal € 44,95

Voor Vreemd Merk betaal je voor Nederland dekking € 49.95 en Europa dekking € 79.95.

Autobedrijf Kager     P.J. Jongstraat 83     1614 LB Lutjebroek     T. 0228 - 511 970     F. 0228 521 752